Hart - brein verbinding
tot de kern komen, ontdek de magie in jezelf

Wetenschappelijke Hypnose en emotie vervangingstherapie

Angsten, stress of nare gewoonten, iedereen heeft er in zijn of haar omgeving mee te maken.  Deze angsten, stress en nare gewoonten zijn eenvoudig te verhelpen door middel van wetenschappelijke hypnose. Thuis, in een praktijk en via de laatste technieken ook via online media als Zoom en Skype.

Loop jij ook tegen spanningen aan? Faalangst, imposter syndrome, stress gerelateerde klachten, trauma of burnout? Wil je stoppen met roken, nagelbijten of andere nare gewoontes. Heb je last van slapeloosheid, of bange gedachten? Voel je je onzeker en vind je moeilijk aansluiting bij anderen omdat je het gevoel hebt dat je niet voldoet? Al deze klachten zijn reacties van je eigen brein op de wereld om je heen. Ze ontstaan in je mind en dat is ook de plek waar je ze op kunt lossen.

Het vervelende is dat veel van deze klachten zich bevinden in je onbewuste gedachten. Een plek waar je met je rationele denken niet bij kunt komen. Daarom is het zo moeilijk om blijvende veranderingen te bewerkstelligen door middel van doorzettingsvermogen en wilskracht.  EN TOCH zijn er manieren om jezelf wel een leuker en makkelijker leven te geven. Om je onverwerkte emoties los te laten en om je aanhoudende spanningen te reduceren. Een heel beproefde methode is door middel van zelfhypnose en hypnose. 

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.