Hart - brein verbinding
tot de kern komen, ontdek de magie in jezelf

Het Aanbod 

>> Groepstrainingen, individuele coaching en mediatiebegeleiding <<

Naast bestaande trainingen en workshops levert Flipsite ook maatwerk en stemmen we training af op het gewenste resultaat. Hierin werkt Flipsite ook samen met o.a. ACT Maatwerktraining.  

Als gecertificeerd HeartMath coach en groepstrainer biedt Flipsite diverse geprotocolleerde HM groepstrainingen en individuele Hartcoherentie coaching trajecten aan. 

Geprotocolleerde trainingen en coaching trajecten hebben over het algemeen een vaste tijdsduur en prijs. Zie daarvoor ook de tarieven


'De techniek is behulpzaam in het verminderen van stress, verbeteren van slaap, balanceren van je emoties, verhogen van je energie, verbeteren van je focus en helderheid van geest.'

Wat is HeartMath

HeartMath is enerzijds een tool die, met behulp van je laptop of je mobieltje en een sensor, door middel van biofeedback van het hartritme, meet wat het actuele level van stress is dat er op dat moment in jouw lijf aanwezig is.

Anderzijds, en dat is het meest interessante (!), is HeartMath een toolbox die je in staat stelt met simpele en wetenschappelijk bewezen technieken dit stresslevel te verlagen. Het mooie is dat je het effect meteen ook weer real-time kunt aflezen. Dat inzicht is zeer waardevol! Positieve resultaten van hartcoherentietraining zijn o.a.  emotioneel meer in evenwicht, meer energie en vitaliteit, meer helderheid van geest, minder stress, meer innerlijke rust. 


Ben je benieuwd naar de HeartMath methode? Bekijk dan onderstaande video!