Hart - brein verbinding
tot de kern komen, ontdek de magie in jezelf

Coaching

Word je belemmerd in je persoonlijke ontwikkeling, omdat je keer op keer in dezelfde valkuilen stapt waardoor er niets verandert? Denk je daarom dat verandering onmogelijk is? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik laat je zien dat jij het in je hebt om jouw leven om te gooien.

Hoe ziet een traject met Ingrid & Flipsite eruit? 

We beginnen met een vrijblijvende ontmoeting, dit kan ook online. Tijdens het intakegesprek bepalen we waar jouw traject over gaat, wat is het 'probleem' en welke techniek past het beste bij jou? Naast de onderstaande ‘standaard’ trainingen is het allemaal maatwerk, gericht op jouw persoonlijke behoeften. De standaard protocollen zoals je hier ziet hebben een standaardprijs en een standaard aantal sessies. Is het maatwerk? Dan duiken we eerst dieper in de behoefte, voordat we er een prijskaartje en tijdsduur aanhangen. 

 

Samen inventariseren we waar de behoefte ligt, vanuit jouw kijk op de wereld, zonder oordeel, zonder taboes, alles is bespreekbaar. Flipsite is dé taboeloze coach. 

 

Meestal kom ik bij mijn klanten thuis, in een vertrouwde omgeving, zodat we op een veilige manier samen stappen kunnen maken. ‘Coaching on the go’ onderweg in de natuur kan ook, tijdens een wandeling waar er voldoende privacy is. En soms willen mensen op neutraal terrein zijn, wanneer het om beladen onderwerpen gaat, dan spreken we een locatie af. Ook online en telefonisch zijn er mogelijkheden. Binnen 40 minuten van Gorinchem is de reisafstand bij de prijs inbegrepen. Kortom: de locatiekeuze staat je geheel vrij.  Waar voel jij je prettig en veilig?

1 op 1 Coaching

Zit jij jezelf in de weg? Staat jouw leven ‘on hold’? Zijn er zaken die jou in de weg zitten en waar je eigenlijk niet over kan, wil of durf te praten?  Spelen je emoties je parten op de meest onmogelijke momenten? Flip it! Verandering is mogelijk! 


Naast de individuele coaching bied ik ook geprotocolleerde Heart Math programma’s aan:

  • Werken aan Veerkracht  
  • Nieuw Licht op Gewicht 
  • Uitgeslapen Werkt Beter 

Deze coaching trajecten zijn allen individueel en bestaan uit 7 sessies, verspreid over ongeveer 3 maanden